You´r just in love with the feeling

 Okay but you see I heard everything you said and I knew it, I knew that you'd turn out to be a sad case you said you could save me, I'm doin the saving



 

Me,myself and I








Days like this I just want to drive away!


Hej! Förlåt för så dålig bloggning, ska bättra mig jag lovar! Idag var det fotografering i skolan och som vanligt fick jag sitta ner på golvet eftersom jag är rätt kort. Åh vad mina ben gjorde ont, fanns ju liksom inget sätt att sitta på. Men jag hoppas verkligen att bilden blev bra eftersom förra årets blev fruktansvärd. Resten av dagen var seg, är så himla trött nu för tiden. Speciellt i skolan, orkar liksom inte. Tror det beror på att jag tränar så lite nu, har inte gjort det på hela veckan. Men nu ska jag faktiskt komma igång! Slutade vid två som vanligt och tog tunnelbanan hem tillsammans med Emma,Lisa och Moa. När vi kom till Högdalen var det ca 6 minuter kvar innan bussen kom och jag blev så himla sugen så då köpte jag en påse brända mandlar. Så gott! De blev uppätna ganska snabbt, hehe. Nu så tänkte jag vila fram till fotbollsmatchen ikväll, är faktiskt riktigt taggad och tänker verkligen kämpa idag! Men vi hörs senare, puss!
                                                                        Såhär såg jag ut idag!

                                      
 

There's no turning back now

 Kom precis hem från fotbollsmatchen, vi förlorade med 2-0 och jag är riktigt besviken. Det gick jättedåligt speciellt för mig. Men det är bara att ta nya tag på nästa match! Dagen idag har varit väldigt seg, jag har bara suttit framför datan och kollat på Pretty little liars m.m. Åh, får sån ångest att jag inte gjort något men iförsig så har vädret varit sämst. Det har ju regnat hela dan och åskade ett tag också! Jag hoppas det blir bättre imorgon, även fast jag bara ska vara i skolan hela dagen. Ja imorgon är det min första riktiga skoldag, har ju haft hemstudiedagar bara torsdag,fredag. Tänker nog försöka gå och lägga mig lite tidigare idag eftersom jag ska upp vid sju imorgon.Härligt härligt.....Nu ska jag nog pallra mig ner till duschen och ta mig en riktigt varm dusch.
Bildbrist så ni får nöja er med en knäpp bild från i fredags!
 
 
 

Shoppingen

Här kommer äntligen bilder på det jag köpte i förrgår! Är nöjd med allt, kände att jag behövde några standard linnen till garderoben och en stickad tröja är ju ett måste nu till hösten. Det är så himla snyggt! Örhängerna fick jag på köpet när jag handlat över 300 på Bik bok och ringarna tycker jag är riktigt snygga, passar perfekt till en svart och vit klädsel.
 
Stickad tröja - Bik bok , Beiga linnet - H&M , Vita & gråa linnet - Bik bok , Örhängen - Bik bok , Ringar - Six

Bekännelser

Jag har ibland väldigt svårt att somna, både borta och hemma. Tror det beror på att jag tänker så mycket just då!
Jag är jätterädd för getingar och spindlar, Det är jobbigt, men så är det!
Jag får ångest när jag inte är ute och det är fint väder, känns som jag missar något i livet då.
Jag är väldigt blyg mot nya människor, men mot mina kompisar är jag ganska galen. Det är vad de säger iallafall, haha!
Jag skulle vilja göra om mitt rum även fast jag gjorde det för inte så länge sen, hehe
Jag älskar djur, inte insekter men djur! När jag blir stor vill jag jobba som veterinär eller liknande.
Fast ändå vill jag göra något med mode, typ som i Djävulen bär prada.
Min favoritfilm är just Djävulen bär prada, kan titta på den om och om igen!
Jag tycker att det är riktigt snyggt med matchande armband eller ring(ar) till en outfit, har börjat använda det mer och mer på sistonde.
Jag skjuter väldigt ofta ut på saker, som skoluppgifter och om jag lovat städa köket t.ex.

Gårdagen

Igår blev det ingen uppdatering, hade inte tid att sätta mig vid datan. Men såg att Alice gjorde ett inlägg så tack! Igår åkte jag till Farsta med Emma, Josefin och Lisa. Egentligen ska jag spara pengar men hittade så mycket jag tyckte om, så jag fick med mig lite grejer hem. Jag kunde bara inte låta bli! Jag gör ett inlägg om vad jag köpte sen. På kvällen hade jag träning, har börjat få ont i ryggen igen! Vill verkligen vara i form nu när innebandy och fotboll säsongen börjar. Imorgon har jag fotbollsmatch så jag hoppas verkligen att jag kan vara med då! Iallafall, efter fotbollsträningen kom Emma hem till mig. Vi lagade tacos och kollade på film. Filmen hette "Bröllopsduellen" och var faktiskt väldigt bra! Den handlade om Emma och Liv som var bästa vänner, haha kul va? Orkar inte berätta hela handlingen men den var faktiskt bra och rolig! Resten av kvällen blev det mycket flams och skratt. Idag vaknade vi lite innan elva och har inte gjort något speciellt, bara pratat och så! Emma gick för en stund sen så nu är jag ensam hemma. Ska nog sätta på en film, och vila. Måste göra lite ryggövningar också, det läker nog inte av sig själv. Vi hörs senare, puss och kram!
 
 

Bloggrape

 
Hej, jag såg att Liv inte hade uppdaterat idag så jag tänkte slänga in ett inlägg även om det är sent. Men jag tycker att ni ska kolla in min blogg ---> yeeeeeey Och att ni ska fortsätta läsa och kommentera Livs blogg!

Dagens låt

Där här låten är så sjukt härlig och kan lyssna på den om och om igen. Den sätter sig verkligenpå hjärnan och Olly Murs sjunger jättebra!

Justgirlythings

 

Kvällsinlägg

Hejsan! Idag började ju skolan. Vi hade bara upprop vid 12 i en timme ungefär, gick igenom lite inför terminen osv.Känns faktiskt helt okej att börja skolan ändå, kanske inte att behöva gå upp så tidigt på morgonen men att träffa alla varje dag och ha en vanlig vardag liksom. Efter skolan följde jag med Lisa hem tillsammans med Josefin. Vi var rätt hungriga så vi bestämde oss för att gå och äta pizza. Den var enorm verkligen så jag orkade inte äta upp hela! Vid åtta var det dags för träningsmatch mot Sturebys 97:or. Såklart så regnade det också så när jag kom hem var jag helt genomvåt. Tog en varm dusch, satte på mig onepiecen och tog en macka. Imorgon och på fredag är jag ledig, eller måste göra en uppgift till skolan men jag är hemma iallafall. Tänker nog ändå gå och lägga mig snart så ska göra mig iordning nu. Hoppas ni har haft en bra dag, puss och kram!
 
     
 
 

Dagens outfit!

   
       

Sommaren 2012 ♥

Jag har hunnit med så himla mycket men ändå så lite den här sommaren. Den började med att jag åkte till Falun på innebandy läger. Där träffade och tränade vi med några kända innebandyspelare! T.ex. Niklas Jihde som är Peter Jihdes bror. Sedan var det ju midsommar som jag firade på landet och min födelsedag. Den 28 juni åkte jag och mitt fotbollslag på Örebrocupen i 4 dagar, den cupen gick sämst men hade ändå sjukt kul med mitt lag, disco och sånt hann vi ju också med! Sedan var jag på landet med Lisa och min familj i ungefär 2 veckor. En vecka spenderades på Åland med Alice och direkt efter det åkte jag till Göteborg där jag seglade med min familj och våra kompisar. Det var jättemysigt men väldigt skönt att komma hem sen efter en vecka utan riktig toalett och min säng. Sedan var det dags för fotbollscup igen med 98:orna, Skara den här gången. Där var vi en hel dag på Skara sommarland vilket var otroligt roligt! Själva fotobllen gick ganska bra, bättre än Örebro iallafall. Nu dom sista veckorna har jag varit på landet och umgåtts med kompisar. Sommaren avslutades med en helgs träningsläger på Djurö med mitt innebandylag. Idag börjar ju skolan så nu är det dags att säga hejdå till sommaren och hej till tidiga skoldagar. Men sen drar ju fotboll och innebandy säsongen igång nu också vilket jag är grymt taggad inför så lite kul ska det ju bli också! 

Frukost

Nu sitter jag och äter frukost och importerar bilder till datan. Det funkar äntligen! Gick upp halv nio idag, var faktiskt inte alls trött. Och det ska jag säga er att det är väldigt ovanligt för mig, brukar typ vakna vid 11 och vara trött, iallafall nu på sommaren. Vi hörs lite senare, puss och kram!  

Flowers

I början av sommaren tog jag massvis med bilder på blommor och växter och det här var några av dem. Bilderna är tagna med min iphone så de är inte världens bästa, men men!
 

Summer is ending

 

Påväg hem

                              Nu är jag på väg hem från träningen,bloggar mer när jag kommer hem! 

Trött, svettig och sliten efter en rolig innebandyträning



Jag blir galen....

 
                                                                  Från igår när Alice och jag fotade!
Nu har jag suttit och kämpat med ett inlägg i ca 3 timmar. Min dator är otroligt seg och konstig just nu och jag blir så himla frustrerad. Men nu har jag iallafall lyckats att publicera ett av inläggen! Ska göra ett till men det går jätte segt att importera bilderna från min iphone till datorn och då menar jag jättesegt. När jag hade ca 3 bilder kvar försvann "importeringsfönstret" och jag behövde börja om. Nu ska jag sluta tråka ut er och berätta om min dag. Vaknade runt tio tiden och har sen dess bara slappat framför tv:n och försökt fixa bloggen. Nu ska jag få i mig någon mindre lunch bestående av några mackor för är inte så hungrig. Lite sent för lunch egentligen för jag har innebandyträning vid fyra.Bussen går halv, alltså om en timme så nu ska jag börja fixa iordning mig. Bloggar mer ikväll, kram på er!
 
 

Real love ♥

 
   
 
 
Dessa två sporter är en del av min vardag och mitt liv! Jag älskar de båda otroligt mycket och de är väldigt viktiga för mig! Fotboll har jag spelat väldigt länge, snart sju år. Jag spelar i Örby is och har gjort det i alla år. Vi är en liten klubb med stora framgångar och spelar vi som vi gör nu i högsta serien kan vi gå upp i elit nästa år. Vilket skulle vara otroligt stort och roligt för klubben och mitt lag. Det är en riktigt rolig sport och de flesta har nog provat på den någon gång eftersom fotbollen är väldigt stor runtom hela världen.
Innebandy har jag spelat i ca 3 år nu. Jag visste knappt vad det var innan min storasyster började. Att jag började på innebandy är något jag absolut inte ångrar. Sporten är så otroligt rolig! Jag spelar i Älvsjö aik som är en ganska stor klubb. I vintras tog vi silver i Gothia cup och till nästa sommar ska vi åka till Prag på en stor innebandy turnering. Innebandy är inte en stor sport men jag hoppas verkligen att den blir det genom åren.

Laugh out loud

En sjukt bra låt från filmen "Lol" som också är sjukt bra. Rekommender verkligen filmen, en typisk tjejfilm. Såg den härom dagen och den var mycket bättre än vad jag trodde!

Dagens outfit


Börjar om på nytt!

 
Nu har jag ändrat designen och tagit bort alla inlägg, ska börja om på nytt nu. Börja blogga ordentligt med mycket bilder, tips, dagens outfit och annat intressant! Där ovanför ser ni en bild på mig på min kompis landställe, kram på er!

RSS 2.0